Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Uppgifter: Emir Kujovic har träffat Djurgården

Foto: TOIN DAMEN / BILDBYRÅN PROSHOTS
Foto: NILS PETTER NILSSON

Emir Kujovic kan vara på väg tillbaka till allsvenskan. 

Den tidigare landslagsspelaren har nyligen träffat Djurgården, skriver Fotbollskanalen

– Jag har kunskap om att det skrivs men har ingen anledning att kommentera det mer än så, säger sportchefen Bosse Andersson.

Emir Kujovic gjorde stor succé i IFK Norrköping för några år sedan och blev därefter belönad med en plats till den svenska EM-truppen 2016. Därefter lämnade anfallaren för en mindre lyckad sejour i belgiska Genk för att sedan flytta till Tyskland för spel med Fortuna Dusseldorf. 

Men efter brist på speltid berättade Kujovic att han skulle lämna klubben efter den gångna säsongen. 

Flera allsvenska klubbar intresserade

– Både klubben och jag känner att det är bäst om vi skiljs åt. Jag ingår inte i tränarens planer och jag tror inte att jag blir kvar året ut. Det kan hända grejer redan den här månaden, sa Kujovic till Norrköpings-tidningar. 

Djurgården har haft anfallsproblem under säsongen och nu skriver Fotbollskanalen att klubben har träffat den tidigare landslagsspelaren. Sajten skriver även att två andra allsvenska klubbar har visat sitt intresse för anfallaren. 

– Jag har kunskap om att det skrivs. Det är en sådan tid nu då vi arbetar och gör saker, men jag har ingen anledning att kommentera det mer än så, säger sportchefen Bosse Andersson angående Kujovic efter 2-0-segern mot Häcken.