Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Uppgifter: Alexander Isak på väg till Madrid

Alexander Isak. Foto: Niklas Larsson / BILDBYRÅN
Alexander Isak. Foto: Andreas L Eriksson / BILDBYRÅN

Allsvenskans största affär genom tiderna verkar snart vara avklarad.

Enligt spanska Marca ska AIK-talangen Alexander Isak dyka upp i Madrid i dag för att slutföra övergången till Real Madrid.

Den spanska tidningen Marca skrev i helgen att AIK var överens med Real Madrid. Alexander Isak var på väg att skriva på ett femårskontrakt och ett kritat avtal skulle kunna finnas på plats i veckan. Konkurrenttidningen AS hakade på och skrev att Isaks agent Vladica "Vlado" Lemić strax skulle åka ner till Madrid för att slutföra affären.

Nu rapporterar Marca att Isak kommer att anlända i den spanska huvudstaden i dag. Och enligt uppgifter till SportExpressen är även tänkt att agenten Lemic ska dyka upp i Madrid.

Alexander Isak på väg till Real

Den sensationella övergången uppges vara värd 95 miljoner kronor – alltså ännu mer än rekordaffären som skickade Zlatan Ibrahimovic från Malmö FF till holländska Ajax.

– Ja, enligt vad vi har hört kommer han på onsdag, sa Álvaro de la Rosa, reporter på AS, tidigare i veckan till SportExpressen.

– Och affären ska mer eller mindre vara klar. Det är bara några mindre saker som ska lösas.

Presschefen Juan Camilo Andrade har inte velat kommentera saken.

– All officiell kommunikation sker via vår hemsida. Vi har därmed ingenting alls att säga i det där ärendet just nu, har Andrade sagt.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!