Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Accepterar AIK:s bud på Krpic

Ryktena har florerat i ett par dagar. Sulejman Krpic är enligt uppgifter i Bosnien nära en övergång till AIK.

Enligt Sportske.ba har FK Sloboda Tuzla accepterat AIK:s bud på anfallaren. Budet uppges ligga på 150 000 euro - motsvarande 1,4 miljoner kronor.

Ryktena tog fart på riktigt redan under helgen. SportExpressen kunde då skriva om att AIK-duon Tobias Ackerman och Nebojsa Novakovic åkt ner till Bosnien Hercegovina för att slutscouta en anfallsvärvning och att det rörde sig om FK Sloboda Tuzlas anfallsstjärna Sulejman Krpic som gjort 11 mål på 19 matcher för klubben i den bosniska högstaligan.

Huvudpersonen själv har bekräftat intresset och berättade för Sportske.ba att AIK följt honom under en tid.

– Jag vet att AIK varit och kollat på mig. AIK har följt mig under en längre tid och deras intresse för mig gör mig glad. Det handlar om en storklubb, sa anfallaren då till sajten.

Uppgifter: Accepterat bud från AIK

Nu kommer nya rapporter från Bosnien och enligt uppgifterna har AIK avancerat i jakten på anfallarens signatur. Enligt den bosniska sajten Sportske.ba har FK Sloboda Tuzla accepterat ett bud från AIK som uppges ligga på cirka 150 000 euro - motsvarande 1,4 miljoner kronor plus eventuella bonusar.

Sportske.ba skriver vidare att affären innehåller flera klausuler. Enligt sajten kommer Sloboda få ytterligare 50 000 euro, motsvarande 478 000 kronor, om Krpic gör 15 matcher för AIK i allsvenskan inom ett år samt ytterligare 100 000 euro, motsvarande 957 000 kronor, om AIK kvalificerar sig till gruppspelet i Europa League.