Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgift: Djurdjic vägrar träna med Hammarby

Foto: NILS PETTER NILSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

En kinesisk klubb vill värva Nikola Djurdjic. 

Nu uppger FotbollDirekt att Hammarby nobbat budet – och att stjärnan därför vägrar träna med laget.  

– Jag vill inte kommentera det här mer än att han är en Hammarbyspelare under kontrakt, säger sportchefen Jesper Jansson till Fotboll Direkt. 

Det var förra veckan som SportExpressen kunde avslöja att en klubb i Kina visat intresse för den allsvenska stjärnan Nikola Djurdjic, och att Vidar Örn Kjartansson var aktuell som potentiell ersättare. 

Nu skriver FotbollDirekt att Hammarby har nobbat ett bud på två och en halv miljoner kronor från den kinesiska klubben. Och enligt sajten ska detta inte ha tagits emot väl av Nikola Djurdjic, som gjorde succé i Hammarby förra säsongen med 13 mål. 

Enligt SportExpressens uppgifter är det en klubb i den kinesiska andraligan som erbjudit Djurdjic ett tvåårskontrakt. 

Nikola Djurdjic ska ha vägrat att träna

FotbollDirekt skriver att Djurdjic inte fanns med på onsdagens träning med laget, men att frånvaron inte har att göra med sjukdom eller skada. Anfallsstjärnan ska ha vägrat att delta på träningen som en protest mot det nobbade budet. 

– Jag vill inte kommentera det här mer än att han är en Hammarbyspelare under kontrakt, säger sportchefen Jesper Jansson till FotbollDirekt. 

– Han var inte med, men varför vet jag inte, säger den assisterande tränaren Joachim Björklund till Fotbollskanalen

Nikola Djurdjics kontrakt med Hammarby sträcker sig över säsongen 2021.