Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Une Larsson nobbade en flytt till Lecce

Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN

Lecce ville köpa loss Djurgårdens mittback Jacob Une-Larsson. 

Men spelaren tackade nej sent i går kväll. 

- Det fanns intresse där, men vi bestämde att det inte var något vi skulle gå vidare med, säger sportchefen Bosse Andersson. 

Jacob Une-Larsson har varit en nyckelspelare för Djurgården under en längre tid och varit en av allsvenskans bäste mittbackar. Senast 2020 var han med på landslagets Januariturnén i Qatar och spelade en match mot Moldavien. Han har även gjort 13 matcher för U21-landslaget och stått för två mål. I Djurgården har det blivit 138 matcher totalt. 26-åringens kontrakt går ut efter den här säsongen och i dagarna meddelade italienska Lecce, i Serie B, att de ville köpa loss spelaren.

Nobbade en flytt till Italien 

Förhandlingarna pågick under gårdagen, men Une-Larsson bestämde sig för att nobba budet och spela kvar i Djurgården i stället. 

- Det stämmer att det fanns ett intresse där, men vi bestämde tillsammans att det inte var något vi skulle gå vidare med. Det kom nog lite hastigt inpå också. Vi vill så klart inte sälja ”Une”, han betyder väldigt mycket för vårt lag. 

- Men samtidigt vill vi inte stoppa någon, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.