PÅ VÄG UT I EUROPA. Guillermo Molins är het just nu. Flera klubbar har anmält sitt intresse till agenten Martin Dahlin. Foto: Ulf Ryd
PÅ VÄG UT I EUROPA. Guillermo Molins är het just nu. Flera klubbar har anmält sitt intresse till agenten Martin Dahlin. Foto: Ulf Ryd

Tyska Köln vill ha Guillermo Molins

Publicerad
Uppdaterad
MALMÖ. Bundesligalaget FC Köln jagar Malmö FF:s U-landslagsspelare Guillermo Molins, 21. Enligt vad Kvällsposten erfar har tyskarna gjort en förfrågan hos MFF. - Köln visar ett konkret intresse, säger Molins agent Martin Dahlin.
FC Köln har haft problem under hösten, parkerar just nu på en tolfteplats i Bundesliga, som har har uppehåll till 15 januari.
Trefaldiga tyska mästarklubben hade sin storhetstid på 1960-talet.
Största stjärnan i FC Köln i dag är landslagsforwarden Lukas Podolski.
Köln har för avsikt att förstärka laget med en yttermittfältare och har Guillermo Molins på sin önskelista.
- Jag kan inte kommentera mera i detalj just nu, men naturligtvis finns ett stort intresse för "Gische" efter hans lyckade säsong 2009, säger Martin Dahlin.

Kontrakt med MFF

- Det handlar om intresserade klubbar i Tyskland, Holland och Spanien, tillägger Molins agent.
Guillermo Molins står under kontrakt med MFF till och med 2011.
Enligt Kvällspostens källa har Köln specialstuderat Molins och har för avsikt att ytterligare intensifiera bevakningen av MFF-mittfältaren.

Han vill utomlands

Guillermo Molins har tidigare förklarat att han hoppas på en karriär utomlands, men att han inte heller har någon panik att fly allsvenskan, utan vill avvakta tills ett seriöst anbud dyker upp från rätt klubb och liga.
Kvällsposten sökte i går förgäves Guillermo Molins för en kommentar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag