Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tyska klubbar förhandlar med Bajen om mittbacken

Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / MEDIABILD / IBL/IBL IBL BILDBYRÅ

Björn Paulsens kontrakt går ut om ett knappt år. 

Enligt SportExpressens uppgifter kan nu dansken säljas till Tyskland  - då en klubb från Zweite Bundesliga budar på spelaren. 

Samtidigt har även FC St Pauli visat konkret intresse och hört sig för angående spelaren .

 - Inga kommentarer, säger sportchefen Jesper Jansson. 

Hammarby har sedan tidigare gjort klart med Darijan Bojanic och Dennis Widgren. Spelarna kom från Helsingborg respektive Östersund, där Bojanic presenterades för någon vecka sedan och Widgren kommer att presenteras officiellt i dagarna. 

Samtidigt är Neto Borges i princip såld till KRC Genk, där brassen snart åker ner och gör läkarundersökningen i Belgien. 

Hammarby jobbar även på ett få in offensiva förstärkningar till truppen och där jobbas det på ett antal namn. Samtidigt ser det ut som om Jiloan Hamad försvinner då han sitter på ett utgående kontrakt och även mittbacken Björn Paulsen väcker intresse från utländska klubbar. 

Paulsens kontrakt går ut vid årsskiftet 

Danskens kontrakt med Bajen går ut om ett år och en förlängning är knappast trolig då Hammarby då inte skulle kunna använda sig av artistskatten, vilket skulle göra att en förlängning skulle kosta bra mycket mer än det gjorde när klubben värvade spelaren för två år sedan. Paulsen har varit en av Hammarbys viktigaste spelare sedan han kom och har ryktats bort under en längre tid. Enligt SportExpressens uppgifter kan det nu bli en försäljning till Zweite Bundesliga, där Hammarby mottagit ett bud från en icke namngiven klubb. 

Har bud från tyska andraligan 

Bajen nobbade budet och den tyska klubben måste nu komma tillbaka med ett högre bud om en affär ska gå igenom. Samtidigt visar  FC St Pauli, även de hemmahörande i tyska andraligan intresse, och där har klubben hört av sig till Hammarby angående Paulsen men inte lämnat något konkret bud i nuläget. 

Sportchefen Jesper Jansson vill inte kommentera någonting angående klubbarna som är intresserade av Paulsen. 

- Det blir inga kommentarer, Jag kommenterar ingenting angående intresserade klubbar, säger han kort.