Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Turkisk klubb har lagt bud på succéspelaren

Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Foto: JÖRGEN JARNBERGER / BILDBYRÅN

Turkiska Konyaspor är ute efter en mittback. 

Enligt uppgifter till SportExpressen har klubben lagt ett bud på IFK Norrköpings försvarare Jon Gudni Fjoluson. 

Ett bud som "Peking" nobbat.

IFK Norrköpings mittback Jon Gudni Fjoluson har varit en av lagets nyckelspelare under en längre tid. Efter SM-guldet 2014 värvade "Peking" islänningen från GIF Sundsvall. Han sitter på ett kontrakt som går ut 31 januari 2018 där Norrköpings mål är att förlänga med spelaren. 

Den vänsterfotad  mittbacken har nu dragit blickarna åt sig från utländska klubbar. Enligt SportExpressens uppgifter har turkiska Konyaspor lagt ett bud på närmare 500 000 euro, vilket motsvarar närmare fem miljoner kronor. Ett bud som Norrköping nobbat. De anser mittbacken vara alldeles för viktigt och siktar i stället på att värva en vänsterback och en anfallare innan sommarfönstret stänger. 

Fjoluson: "Har hört att det finns intresse"

- Jag har hört att det finns lite intresse från utlandet så vi får se vad som händer. Jag är 28 år och man vet inte när chansen kommer igen. Men jag trivs väldigt bra i IFK Norrköping och vi har gjort det väldigt bra och jag ser fram emot andra delen av säsongen, sa mittbacken till SportExpressen tidigare i somras.

IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson har inte gått att nå för en kommentar.