Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tungt besked för Bajen om Fällman

Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN
Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

David Fällman utgick skadad mot Helsingborg.

Nu ser mittbacken ut att missa Hammarbys möte med Gif Sundsvall.

– Jag skulle bli förvånad om han spelade, säger tränaren Stefan Billborn.

Det var i helgens match hemma mot Helsingborg som David Fällman tvingades utgå med en skadad ljumske. Fällman har haft problem med ljumskarna under säsongen och slog upp skadan på nytt i söndags.

– Jag blir bara less på det, just nu orkar jag inte tänka någonting, jag är bara glad att vi vann. Jag är inte van vid det här heller så det är bara att bearbeta, sa Fällman då.

Tränade inte på onsdagen

David Fällman saknades även på onsdagens träning. Det gjorde även Mats Solheim som ådrog sig en muskelskada i ryggen mot Helsingborg.

– Jag vet inte riktigt hur det ser ut med honom och Mats Solheim. De körde inte i dag heller. Jag tror nog att där kan det vara tveksamt. Men jag har inte fått en slutgiltig dom där mer än att de inte skulle träna i dag, säger Stefan Billborn.

Hur mår Fällman?

– Han kör rehabträning. Jag skulle bli förvånad om han spelade i helgen, det tror jag inte att han gör. Vi har två mittbackar till, det känns dumt att riskera något.

– Truppstatusen är helt okej annars. Dennis (Widgren) körde i dag och han var sjuk sist. Han är tillbaka. Vi har småskavanker annars, men jag tror inte att det är något som vi ska ta med oss till helgen.

Kacaniklic tränade inte med laget, status där?

– Han kommer att spela i helgen, han är hel.

Hammarby möter på lördagen Gif Sundsvall hemma på Tele 2 arena med avspark 16.00. Hammarby ligger på fjärdeplats med tre poäng upp till tvåan Malmö FF.

Sundsvall är fortsatt jumbo i tabellen med tolv poäng, tre poäng upp till Kalmar FF som har kvalplatsen.