Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tung värvning av AIK – presenterar Viktor Fischer

Viktor Fischer är klar för AIK.
Foto: HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

AIK fortsätter att värva.

Danske anfallaren Viktor Fischer är klar för klubben.

28-åringen lånas in från Royal Antwerp under hela 2023.


Se AIK träningsmatch mot Bröndby direkt med Premium Max – sändningen börjar 19.50 på fredagskvällen. 

I onsdags presenterade AIK värvningen av mittfältaren Aboubakar Keita. Bara två dagar senare presenterade klubben nästa nyförvärv.

Och det är en meriterad spelare som ansluter.

28-årige dansken Viktor Fischer lånas in under hela 2023. Fischer kommer närmast från belgiska Royal Antwerp och har tidigare representerat bland annat Ajax, Middlesbrough och Mainz. Han har också gjort 21 landskamper för Danmark, senast 2018.

– Jag ser fram emot att bli en del av en klubb som under de senaste veckorna verkligen har visat att de vill att jag ska vara en del av deras säsong 2023. Det ger mig mycket självförtroende att ta med mig ut på planen i en sådan fantastisk hemmaarena med en mycket dedikerad publik, säger Viktor Fischer i ett pressmeddelande.

AIK:s vd/klubbdirektör och tillförordnade sportchef Manuel Lindberg är nöjd med värvningen. Klubben har jobbat på att göra klart affären en längre tid, uppger han i ett pressmeddelande.

– Om han kan komma tillbaka till gammal god matchform kan han potentiellt bli årets utropstecken i allsvenskan, säger Manuel Lindberg.