Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Trotjänaren förlänger sitt kontrakt med AIK

Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

AIK förlänger med Per Karlsson, 34. 

Mittbacken har skrivit på ett tvåårskontrakt. 

– Jag ser på framtiden för AIK med stor tillförsikt och är gladeligen en del av den, säger Per Karlsson. 

SportExpressen kunde tidigare avslöja att trotjänaren kommer att förlänga med AIK. 

Nu är det officiellt. 

Per Karlsson, som debuterade i AIK 2003, förlänger sitt kontrakt med ”Gnaget”. 34-åringen har skrivit på ett tvåårskontrakt som nu löper ut 31 december 2022. 

– Jag är stolt och väldigt glad över möjligheten att få representera AIK i ytterligare två år. På ett personligt plan ser jag fram emot att ta till mig ny kunskap och utvecklas som spelare, men framför allt kommer jag arbeta för att hjälpa klubben tillbaks dit där den hör hemma. Jag ser på framtiden för AIK med stor tillförsikt och är gladeligen en del av den, säger ”Pertan” i ett pressmeddelande.  

”En stor inspirationskälla”

Sportchef Henrik Jurelius: 

– Han är en unik kulturbärare som vi alla ska känna en stor stolthet över att fått ha i klubben i så många år. Hans professionalism har tagit honom så här långt och är nu även en stor inspirationskälla för våra yngre spelare både i match och i träning, säger Jurelius.