Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tillbaka i AIK: ”Är uppriktigt ledsen”

Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN
Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN
Foto: ANDREAS SANDSTRÖM / BILDBYRÅN
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Stefan Silva har stått utanför laget en tid och tränat med Vasalund.

Men nu meddelar AIK att anfallaren är tillbaka i klubbens verksamhet.

– Jag är uppriktigt ledsen över mitt sätt att hantera vad jag upplevde som en motgång, säger Stefan Silva.

Stefan Silva har inte tränat med AIK under ett par veckor. I stället har anfallaren fått träna med samarbetsklubben Vasalund under tiden som parterna försökt hitta en lösning gällande Silvas fortsatta framtid hos de regerande mästarna.

Silvas framtid var länge oklar och enligt SportExpressens uppgifter var en av orsakerna att han inte tränade med AIK att han och tränaren Rikard Norling inte var överens om hans roll i laget. Silva ska också ha blivit frustrerad när han inte byttes in i matchen mot Jönköping Södra.

Stefan Silva tillbaka: ”Är uppriktigt ledsen”

Men på fredagen kommunicerade AIK ut att Stefan Silva är tillbaka i klubbens verksamhet igen fullt ut. Anfallaren är själv ångerfull över situationen som varit.

– Jag önskar inget annat än att vara tillbaka på Karlberg. Jag är uppriktigt ledsen över mitt sätt att hantera vad jag upplevde som en motgång, men med motgångar så lär man sig också nya saker om sig själv och jag kommer göra mer än någonsin för att bidra till AIK:s fortsatta framgång, säger Stefan Silva.

Björn Wesström om beslutet

Sportchefen Björn Wesström berättar också själv om beslutet:

– Det är viktigt att vi har normer för vad som är rätt och fel beteenden i vår vardagliga verksamhet. Stefan har påvisat bra insikter i sin reflektion över hans uppstart för 2019. Det gör att vi nu fattat beslutet att vi tillsammans åter ska verka tillsammans för AIK:s bästa, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström.

AIK meddelar även att man inte kommer att lämna några ytterligare kommentarer.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!