Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Talangen stannar i AIK: "Jag är stolt"

Foto: ERIK SIMANDER / BILDBYRÅN
Foto: ERIK SIMANDER / BILDBYRÅN

Han har spelat i klubbens ungdoms- och juniorlag. 

Nu har Yasin Ayari, 18, skrivit ett a-lagskontrakt med AIK. 

– Det känns stort och jag är stolt, säger Ayari i ett pressmeddelande.  

Yasin Ayari har fått chansen den här säsongen i AIK:s a-lag. Mittfältaren ersatte bland annat Sebastian Larsson när denne var avstängd. Nu står det klart att 18-åringen belönas med ett a-lagskontrakt. AIK meddelar under fredagen att de har skrivit ett avtal till och med den 31 december 2025. 

– Yasin har visat för oss alla att han, trots ung ålder, befinner sig i en direkt konkurrenssituation. Han är ytterligare en av flera spelare som tagit vägen genom klubbens akademi vilket är otroligt glädjande och det ska bli väldigt intressant att följa hans fortsatta utveckling med oss på Karlberg, säger sportchef Henrik Jurelius i ett pressmeddelande.  

”Tacksam över förtroendet”

Ayari: 

– Det känns stort och jag är stolt över att skriva mitt första professionella kontrakt med en storklubb som AIK och jag är tacksam över förtroendet som alla i AIK har för mig. Jag skulle aldrig vara här idag utan förtroendet, hjälpen och stödet som jag har fått och än idag har, särskilt från mina vänner och familj. 

Oförglömliga ögonblicken från ”Le Classique”