Svensken jagas – av de fyra PL-klubbarna

Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Jens Cajuste ser ut att hamna i Premier League.  

Enligt SportExpressens uppgifter har fyra Premier League-klubbar visat konkret intresse för svensken.  

Det handlar om Wolverhampton, Leeds, Newcastle och Crystal Palace - som alla för diskussioner angående spelaren med både hans representanter och FC Midtjylland. 

Jens Cajuste har varit ryktenas man den senaste tiden. Den svenske landslagsmittfältaren har kopplats ihop med franska Rennes, som lagt ett bud på drygt 100 miljoner svenske kronor till FC Midtjylland, vilket bland annat Aftonbladet rapporterat om. Samtidigt kom under tisdagen uppgifter från franska medier att Rennes lagt intresset på is efter att FC Midtjylland krävt omkring 140 miljoner kronor för spelaren.

Rennes har lagt ett bud 

Samtidigt har intresset från England intensifierats och det har tidigare rapporterats om att Newcastle och Brentford vill värva 21-åringen. Och enligt SportExpressens uppgifter handlar det främst om fyra klubbar som vill värva svensken och är beredd att lägga ett bud. Det är Wolverhampton, Leeds, Newcastle och Crystal Palace. 

Jagas av fyra Premier League-klubbar

Nu är frågan om Premier League-klubbarna kan komma överens med den danska klubben om en övergångssumma eller inte. Klart är i alla fall att det närmar sig en övergång då Cajuste inte var med i Midtjyllands trupp som spelade Champions League-kval under tisdagskvällen. Cajuste kom tillbaka från sin semester sent efter att ha spelat EM för Sverige, men att han inte var med handlar också om att den danska klubben inte vill riskera något på grund av att en storförsäljning kan vara nära förestående.