Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sundsvall värvar – duon är på väg in

Christian Rubio under sin tid i Djurgården. Foto: NILS PETTER NILSSON
Alireza Haghighi Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN

Gif Sundsvall har tappat flera meriterade namn under vintern. Men nu ser Joel Cedergren ut att få två välbehövliga förstärkningar.

Enligt SportExpressens uppgifter är förre AFC-målvakten Alireza Haghighi och Djurgården-spelaren Christian Rubio på väg till klubben.

Den allsvenska premiären är drygt två veckor bort och många av lagen har sakta men säkert börjat sätta sina lagbyggen. 

Ett av lagen som fortfarande jagat förstärkningar är Gif Sundsvall. 

Tappat tunga namn

I februari stod det klart att nyckelspelaren Tommy Naurin opererat knät och han väntas därmed vara borta en tid, vilket betyder att det finns en lucka att fylla på målvaktssidan.

Klubben har sedan tidigare tappat flera tunga pjäser som till exempel Lars Krogh Gerson, Eric Larsson och Marcus Danielson.

Men nu ser Gif Sundsvalls tränare Joel Cedergren ut att få två välbehövliga förstärkningar lagom till allsvenskan drar i gång.

Sundsvall värvar in två meriterade namn

Enligt SportExpressens uppgifter är den förre AFC Eskilstuna-målvakten Alireza Haghighi och Christian Rubio på god väg till Gif Sundsvall. 

Haghighi tas in till klubben på ett korttidskontrakt fram till sommaren, eftersom att han är väldigt mån om att få speltid inför sommarens VM-slutspel i Ryssland då han siktar på att behålla sin målvaktsplats i Iran.

Gällande Rubio handlar det om ett lån fram till sommaren. Affärerna är väldigt nära att bli klara och om inget oförutsett händer den närmsta tiden väntas spelarna ansluta till Cedergrens bygge.

SportExpressen har sökt Gif Sundsvalls sportchef Urban Hagblom och spelarnas rådgivare Blash Hosseini för en kommentar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!