Premium:

Succéspelaren har erbjudits kontrakt

Transferfönstret i Sverige öppnar igen den 1 januari 2022. Men redan nu förbereder sig klubbarna för att köpa och sälja spelare. Många av övergångarna kommer att bli klara och officiella redan i början på december. 

SportExpressens Daniel ”Disco” Kristoffersson går igenom lag för lag i allsvenskan – och ger de senaste nyheterna kring just ditt lag.


Varje vecka kommer du med Expressen Premium få en exklusiv inblick bakom kulisserna i de allsvenska klubbarna med Daniel Kristoffersson, Sveriges främste silly-journalist. Vem kommer de att värva, varför kommer de värva honom och hur går det till? ”Disco” har svaren.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i två veckor

Alla kunder kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se i din prenumeration.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.