Foto: TOBIAS NYKÄNEN / BILDBYRÅNFoto: TOBIAS NYKÄNEN / BILDBYRÅN
 Foto: TOBIAS NYKÄNEN / BILDBYRÅN
Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅNFoto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN
 Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

Succéspelaren förlänger med Östersund

Publicerad

Östersund har mottagit bud på runt 60 miljoner för honom.

Men Saman Ghoddos har i stället förlängt sitt kontrakt med Östersund i ytterligare två år.

– Jag trivs jättebra här och alla vet om det. Jag ska fortsätta mitt äventyr här, säger Ghoddos till Östersunds hemsida. 

Saman Ghoddos har haft storklubbarnas ögon på sig efter sina två succésäsonger i Östersund.

SportExpressen har tidigare skrivit om bland andra Celta Vigos intresse för Saman Ghoddos. Den spanska klubben uppges ha lagt ett bud på 60 miljoner kronor för Ghoddos. Ett bud Östersund förkastat.

Saman Ghoddos förlänger med Östersund

I stället kan Ghoddos själv ha tagit död på spekulationerna. I dag offentliggjorde klubben att Saman Ghoddos förlänger sitt avtal med Östersund i ytterligare två år.

– Jag har haft ett bra snack med Daniel Kindberg och med min agent. Vi har kommit fram till att det här är bäst för mig just nu, säger Saman Ghoddos till ÖFK:s hemsida.

På torsdag ställs Östersund hemma mot Arsenal i Europa League.

– Jag hoppas fansen stöttar oss lika bra som de alltid gör. Vi ska försöka bjuda på underhållning och en vinst, säger Ghoddos.

Orförande Daniel Kindberg är nöjd med att Ghoddos stannar.

– Saman Ghoddos har redan visat att han hör hemma på den högsta europeiska nivån. När han nu får fortsätta att utvecklas hos oss så bedömer jag att det kommer att göra att han behåller sin absoluta toppnivå, säger Kindberg.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag