Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan tillbaka för Hammarby mot MFF

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / IBL

Paulinho har varit skadad i två månader.

Men mot Malmö FF är brassen tillbaka.

– Han har tränat fullt, säger Stefan Billborn.

Paulinho har varit borta från spel sedan den 16 september – med undantag för ett inhopp i cupmatchen mot Gute – då brassen ådrog sig en muskelskada i baksida lår i Europa League-mötet med Lech Poznan.

Efter längre tids rehabilitering är Paulinho nu redo för spel mot Malmö FF efter att ha tränat för fullt med laget under landslagsuppehållet.

– Han har tränat fullt nu och är tillbaka, säger Stefan Billborn till SportExpressen.

Hur har Paulinho sett ut i träning?

– Han har sett bra ut. Paulinho har varit borta länge så det är orken som är grejen kan jag tänka mig, men har har sett bra ut. Det är en typ av spelare som har talang så han behöver inte många träningspass för att det ska se ut som att han är i fas. 

– Men självklart blir orken (en fråga) för han är ganska aggressiv och har en intensiv spelstil, det kommer säkert ta lite tid att komma upp i igen.

Mot Malmö FF är Mohanad Jeahze avstängd efter sitt röda kort mot Varberg senast. Darijan Bojanic som opererats för en knäskada är fortsatt inte tillgänglig trots att han gjort framsteg den senaste tiden.

– Det går sakta framåt med Darijan och han är ute och springer. Alexander Kacaniklic är tillbaka efter att ha varit sjuk mot Varberg, meddelar Hammarbytränaren.

Hur har känslan i laget varit under uppehållet?

– Idag hade vi bra kvalitet på träningen och det var bra stämning. Vi är i harmoni tycker jag ändå, det måste jag säga, sedan får vi se hur det blir på söndag. Vi vet om att energinivån måste upp och det hade vi problem med mot Häcken och Varberg. Får man inte upp energinivån mot Malmö då har man ingen chans så den måste upp.