Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnan är såld – reser till Belgien

Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Joseph Aidoo är såld till belgiska Genk. 

Enligt SportExpressens uppgifter tränar han inte med laget under dagen utan reser i stället till Belgien för att skriva under kontraktet med sin nya klubb. 

Mittbacken kommer heller inte att vara med när Bajen möter Elfsborg i morgon kväll. 

Hammarby får knappt 15 miljoner kronor för mittbacken. 

Det var för två dagar sedan som Sportbladet kunde berätta att bara detaljer återstod innan Hammarbys mittback Joseph Aidoo skulle skriva på för belgiska klubben Genk. Nu är affären också helt klar enligt SportExpressens uppgifter. 

Joseph Aidoo tränar inte med Bajen under dagen, är inte med när Hammarby möter Elfsborg på måndag utan reser under söndagen till Belgien för att skriva på kontraktet med sin nya klubb. 

Tränar inte med laget

Hammarby har varit förberett på att Aidoo inte skulle vara med mot Elfsborg och mittbacken har spelat med b-laget under träningarna i veckan. 

Övergångssumman landar på knappat 15 miljoner kronor uppdelat på flera olika betalningar. Därmed blir Aidoo den dyraste försäljningen på över sju år för Hammarby. Linus Hallenius såldes 2010 till Genoa för omkring 18 miljoner kronor. 

Dyraste på sju år

I Genk blir försvarsspelaren klubbkamrat med förre Djurgårdsspelaren Omar Colley. 

Samtidigt är Hammarby på jakt efter nyförvärv och SportExpressen har tidigare avslöjat att offensive mittfältaren Eryk Williamsson landar i Stockholm under måndagen för att besöka Hammarby och bekanta sig med klubben. 

Wiland detaljer från Bajen

Samtidigt förhandlar klubben om att värva Johan Wiland från MFF där Hammarby är överens med Malmö FF om övergångssumman. Däremot har man ännu inte kommit överens med Wiland själv om de personliga detaljerna i kontraktet - som ser ut att sträcka sig över två år. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!