Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stegrar sin träning: ”Det ser jättebra ut”

Disco & Noa: Kryphålet som stoppade Djurgårdens jättevärvning
Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN
Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN

Djurgårdens mittback Erik Berg stegrar träningen. Under onsdagens träningspass deltog 31-åringen i flera spelövningar med laget.

– Det ser jättebra ut, säger Kim Bergstrand.

På lördag går Djurgården in i tävlingssäsongen när svenska cupen drar i gång. För Blåränderna väntar en hemmamatch mot Dalkurd med avspark 12:30.

– Det är perfekt. Man får hela tiden saker att förhålla sig till och gemensamma bilder så det är jättekul. Vi har tränat väldigt hårt nu, man vet inte exakt var vi ligger, det var tunga ben mot Brann och vi kommer inte träna lika hårt den här fredagen som förra. Vi får se på lördag vart vi står, det är lätt att bli hemmablind, säger Kim Bergstrand.

På onsdagens träningspass på Tele 2 arena saknades Jonathan Ring som fortsatt genomgår undersökningar efter den skada han ådrog sig mot Brann.

Erik Berg stegrar träningen

Jesper Karlström, som också fick en skada i lördags, fanns dock med ute på planen men körde individuell träning. Bergstrand är hoppfull när det gäller Karlström.

– Han kommer förhoppningsvis träna med laget under de kommande dagarna innan matchen men vi kommer inte att chansa med honom på något sätt, säger han.

Erik Berg fanns med under vissa övningar med laget. Hur ser det ut där?

– Det känns positivt. Han är med i vissa spelövningar där det inte är mycket närkamper. Han ser jättebra ut, men det finns en plan för honom och den ska han hålla sig till. Vi stegrar den planen vecka för vecka.