Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stefanelli klar för återkomst i AIK

Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

AIK värvar hem Nicholas Stefanelli. 

Argentinaren gör comeback i klubben, det bekräftar AIK på sin officiella hemsida. 

– Nicolás besitter många av de egenskaperna som vi letat efter för att komplettera vår trupp, säger AIK Fotbolls sportchef Henrik Jurelius. 

AIK har länge varit på anfallsjakt och nu värvar klubben hem en gammal bekant. Det handlar om Nichoals Stefanelli som spelade i klubben mellan 2017 till 2020. 

– Nicolás besitter många av de egenskaperna som vi letat efter för att komplettera vår trupp och jag är väldigt glad att vi fått möjligheten till en andra chans tillsammans. En kärlekshistoria som växte sig stark och som vi nu hoppas kunna utveckla och förädla till ett vackrare framtida avslut än tidigare, säger AIK:s sportchef Henrik Jurelius till klubbens hemsida. 

Kontraktet är skrivet till och med 2023. 

– Smärtan av att skiljas är ingenting jämfört med känslan av glädje över att mötas igen. Jag kände hela tiden att jag någon gång skulle återvända till AIK och idag börjar vår nya resa, säger Nicolás Stefanelli till AIK:s officiella hemsida.