Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Spelar ingen roll om han är med…”

Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES/MAGNUS LILJEGREN MAGNUS LILJEGREN

AIK siktar på andra segern i rad och en drömstart på allsvenskan. 

Nabil Bahoui ser fram emot att möta IFK Göteborg - och Marek Hamsik. 

– Det spelar ingen roll om han är med, men det är kul för allsvenskan att det blivit en hajp, säger han.

Nabil Bahoui var med och såg till så att AIK vann mot Degerfors i premiären hemma på Friends. Men efter matchen var han öppen med att han inte är nära sin formtopp ännu. 

– Rent formmässigt på en skala så är det som en bil har sex växlar och jag är på fyra nu. Så det finns två växlar till att ta av. 

– Jag får växla upp. Vi ska bygga vidare på det vi har nu. För egen del kändes jag nedtränad för ett tag sedan och nu känns det som jag är på gång. Det kändes bättre mot Degerfors, säger han. 

Hur blir det att möta IFK Göteborg?

– Det ska bli kul, kul för supportrarna. Göteborg är ju våra rivaler och det kommer bli tuffa matcher de här sju som är kvar fram till sommaren. 

Hoppas du på att få möta Marek Hamsik eller hur känner du inför matchen?

– Det spelar inte så stor roll faktiskt. Vi fokuserar mest på oss själva. Men det är mycket hajp kring Göteborg nu och vi ska försöka åka dit och få med oss tre poäng. 

Är det kul att det är hajp runt IFK Göteborg?

– Ja, det är kul för allsvenskan att det skrivs mycket. Sedan tror jag alla är glada över att det är i gång på riktigt nu. Den här försäsongen har hållit på i evigheter känns det som. 

”Vi tränar hårdare nu” 

Mittbacken Alexander Milosevic menar att AIK har ett spännande lag och något bra på gång. 

– Skillnaden med nu än när jag var i AIK sist är att vi tränar hårdare. Vi tränar mer utländskt med ett högre tempo och det är jäkligt bra. 

– Jag tror det kommer bli jäkligt bra och vi har en bra stab som är smarta och många bra spelare, säger han. 

Hur ska det bli att möta IFK Göteborg med tanke på hur de värvat? 

– Jag tycker om man kollar överlag så är det många lag som är spännande. Det finns fem-sex stycken och man snackar inte bara om ett lag. Göteborg borta hade varit bättre med publik, men nu är det som det är

– Det kommer bli kul ändå, säger mittbacken.


IFK Göteborg blev stoppade av Allain