Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

SM Caen intresserade av Hammarbys Loué Bayere Junior

Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

Hammarbys Loué Bayere Junior kan vara på väg mot en oväntad flytt.

Enligt Expressens uppgifter är franska SM Caen intresserade av anfallaren som väntas flyga till Frankrike i helgen för att besöka klubben.

Det var i maj 2019 som Hammarby värvade Loué Bayere Junior från ivorianska ASEC Mimosas och senare samma år skrev parterna på ett fyraårskontrakt.

22-åringen har däremot haft tufft att ta en ordinarie plats i Hammarbys a-lag och har varit utlånad i perioder till IK Frej, serbiska FK Železničar Pančevo och HTFF där han matchats.

Nu kan anfallaren vara på väg att lämna Hammarby. Enligt Expressens uppgifter är SM Caen intresserade av spelaren och kan tänka sig att värva honom redan i januari.

Kan lämna för Frankrike

Expressen erfar vidare att Loué Bayere Junior väntas flyga till Frankrike i helgen för att besöka klubben på plats innan ett definitivt beslut fattas.

SM Caen spelar för närvarande i Ligue 2, den franska andraligan, och ligger för tillfället på en sjundeplats i tabellen. Klubben värvade nyligen Anton Salétros från Sarpsborg 08.

Loué Bayere Junior har kontrakt med Hammarby till och med sista december i år och han har totalt gjort åtta matcher för a-laget.