Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Skulle inte tacka nej till Barcelona”

Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN

GÖTEBORG/STOCKHOLM. Williot Swedberg har tagit allsvenskan med storm. 

Enligt uppgifter till Fotboll Sthlm är nu giganten Barcelona intresserade av Bajen-talangen. 

– Barcelona är inte vilken klubb som helst, säger Swedberg om intresset. 

17-åringen Williot Swedberg har fått gott om speltid sedan den allsvenska debuten mot Degerfors i somras. Talangen har stått för fina prestationer som inte har gått obemärkt. 

Enligt Fotboll Sthlm ska giganten Barcelona vara nyfikna på Hammarbyspelaren och ansökt om biljetter till lagets hemmamatch mot IFK Göteborg som spelades tidigare i veckan, men enligt Swedberg stoppade en sjukdom storklubbens närvaro på Tele2 Arena. 

”Inga planer på att sälja”

– Nej, jag blev sjuk så dom var ju inte där. Det var ju kul att höra om deras intresse, Barca är ju inte vilken klubb som helst. Men fokus är på Hammarby. Jag skulle ju inte tacka nej till Barcelona även om Valencia är mitt favoritlag i Spanien. Men jag är ju inte på den nivån ännu, säger Williot Swedberg. 

Enligt Hammarbys sportchef finns det ett intresse kring 17-åringen, men samtidigt vill han inte kommentera några namn. 

– Det är ren logik att stora klubbar följer honom. Om man gör sådana insatser i den åldern skapar det intresse, men vi har inga planer på att sälja, säger Jesper Jansson till Fotboll Sthlm.