Foto: Lennart Månsson
 Foto: Lennart Månsson

Skräck-skadan i Trelleborg

Publicerad
Uppdaterad
Här är lagkaptenens skräckskada.
Trelleborgs FF:s Dennis Melander tittade på filmen Scary Movie 3 - och sträckte sig.
Nu missar han dagens match mot topplaget AIK.
- Scary Movie är faktiskt ganska rolig, men det blev en riktigt skrämmande film, säger Melander till Trelleborgs allehanda.
Listan kan göras lång över spelare som skadat sig på de mest underliga sätt. Sent i torsdags kväll kunde Melander räkna sig till den exklusiva skaran efter att ha rest sig upp efter filmen aningen för snabbt.
- Plötsligt small det till i ljumsken. Jag hoppades att det skulle gå över men det har det inte gjort, säger Melander.
- Nu kommer alla att läsa detta i tidningen och skratta åt mig.
Det handlar om en lättare sträckning och TFF:s lagkapten räknar med att vara tillbaka till hemmamatchen mot Kalmar FF 12 september. I dag får han dock nöja sig med att se matchen på tv.
Åsa Josefsson
Åsa Josefsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag