Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Skadekrisen växer: ”Man blir oroad”

Khalili utgick skadad Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Hammarby körde över IFK Göteborg på hemmaplan. Men segern blev kostsam för Stefan Billborn som fick se tre av sina spelare lämna planen skadade.

Nästa vecka väntar ett viktigt derby mot AIK på hemmaplan.

– Vi är för klena helt enkelt. Det är väl så, säger Hammarby-tränaren.

– Det är klart att man blir oroad, säger Imad Khalili som utgick skadad.

Hammarby körde över IFK Göteborg på hemmaplan med 6-2. Men vinsten blev kostsam för hemmalaget. Hela tre spelare tvingades utgå med skador.

Imad Khalili och Aron Johannsson utgick båda i första halvlek med känningar i baksida lår och Simon Sandberg byttes ut i slutet av matchen med en befarad knäskada.

– Det är helt okej nu. Jag tror att det bara är en smäll. Vi har kollat på det och läkarna säger att det inte ska vara något. Det var bara knä mot knä. Men direkt när det hände fick jag samma känsla som när jag pajade knät i Bulgarien. Det var samma känsla då, så jag blev lite rädd men nu när det har lagt sig ska det inte vara någon fara, säger Simon Sandberg

Är du orolig inför derbyt?

– Nej, det är jag inte. Det ska inte vara någon fara. VI kommer att kolla på det i veckan och se så att allt är bra. Det känns bättre nu även om jag inte kan gå så bra på det. Vi fick tre skador i dag, det blir väl lite tröttsamt framför allt undrar alla vad som händer. Jag tycker att vi tränar bra men vi åker på skit.

Tre skador i Bajen mot Blåvitt

Dessutom missade både David Fällman och Alexander Kacaniklic mötet med Blåvitt på grund av skadeproblem. Nästa vecka väntar derby mot AIK och frågan är hur många av spelarna som hinner bli spelklara tills dess.

– Vi får se om det finns något samband eller om allt är olika. Det är jobbigare om allt är olika. Vi är för klena helt enkelt. Det är väl så, säger Stefan Billborn och fortsätter.

– Aron Johannsson var en chansning, vi visste innan att det skulle kunna bli tufft. Vi hade andra spelare borta. Att den kommer inom tio minuter är inte så kul. Khalili har en skadad baksida, han har ingen aning om var den kommer ifrån. Han har inte haft några andra problem. Khalili har haft problem förr om åren med baksidorna. Vi valde att vila med Kacaniklic. Han var lite tveksam.

Khalili: ”Det är klart man blir oroad”

Imad Khalili:

– Jag kunde inte fortsätta springa. När jag skulle pressa efter målet så kände jag att det inte gick att sträcka ut benet. Jag kände inget när jag gjorde målet.

Känns det som en sträckning eller bristning?

– Jag vet inte, vi ska göra MR-undersökning i morgon.

Hur oroad är du med tanke på att derbyt mot AIK är nästa helg?

– Det är klart att man blir oroad, det är surt men det tillhör.

Ni fick tre skador i dag.

– Jag vet inte vad som händer, jag var den som gnällde förra veckan på skador. Återigen, det tillhör sporten. Men vi får analysera det.