Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Serie A-klubben på plats för att scouta Milosevic

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Foto: ANDREAS SANDSTRÖM / BILDBYRÅN
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Alexander Milosevic kan lämna AIK för en utländsk klubb i sommar. 

Ikväll finns representanter från italienska Serie A-klubben Genoa på plats för att scouta mittbacken när AIK möter Nordsjälland i Europa League-kvalet. 

Alexander Milosevic värvades hem till AIK i slutet av mars i år. Han kom då gratis efter att ha brutit kontraktet med turkiska Besiktas. Mittbacken skrev ett kontrakt med AIK som gäller säsongen ut där han kan gå till en utländsk klubb för en fastställd summa i sommar om något skulle dyka upp. 

Nobbat Las Palmas och Levski

Milosevic har hittills tackat nej till spanska Las Palmas och Levski Sofia, men öppnade så sent som i helgen för att lämna AIK om det skulle komma någon klubb som han vill gå till. 

- Jag kommer aldrig att stå här och säga att jag inte ska dra eller lova att jag ska stanna. Jag har sagt till klubben att kommer det något bra, som är riktigt bra och som det är svårt att tacka nej till, kommer jag kanske att försvinna. 

- Men det har det inte gjort nu så mitt fokus är bara på AIK och jag trivs väldigt bra här , sa han efter matchen mot Kalmar FF.   

Ryktats om Strasbourg

Det har tidigare ryktats om franska Strasbourg och enligt SportExpressens uppgifter är Genoa på plats på Tele2 arena i dag för att spana in Milosevic. 

Även Lokomotiv Moskva finns på plats för att spana in bland annat Milosevic. 

Ska diskutera framtid med spelare

AIK:s sportchef Björn Wesström har tidigare sagt att han snart ska sätta sig ner och diskutera framtiden med alla AIK:s spelare som har utgående kontrakt. 

Även Denni Avdic, Haukur Hauksson och Henok Goitom sitter på utgående avtal där Goitom är nära en förlängning med klubben.