Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sema lämnar Sundsvall – går till allsvenska rivalen

Maic Sema
Foto: MAXIM THORÉ / BILDBYRÅN

Maic Sema lämnar Gif Sundsvall för IFK Norrköping. 

Enligt SportExpressens uppgifter är han överens med ”Peking” och allt talar för att han köps loss redan i sommar. 

Samtidigt kan David Mitov Nilsson gå åt motsatt håll.

Maic Sema inledde sin allsvenska karriär i Hammarby, där han spelade mellan 2008 och 2011. Under sin tid i klubben hann han bland annat med att spela final i svenska cupen och utses till Årets Bajenspelare av klubbens supportrar. 

Efter några år utomlands skrev Sema 2016 på för Örebro SK, där han stod för 12 mål på två säsonger. Sedan förra säsongen tillhör Sema Gif Sundsvall – men nu kan 30-åringen hamna i en ny allsvensk klubb. 

Maic Sema överens med IFK Norrköping

Sema sitter på ett utgående kontrakt med klubben, och redan i början av juli kunde SportExpressen berätta att IFK Norrköping lagt ett bud på mittfältaren. 

Enligt SportExpressens uppgifter är Sema nu överens med IFK Norrköping, och det mesta pekar på att affären blir klar redan i sommar. 

Samtidigt kan David Mitov Nilsson vara på väg att lämna IFK Norrköping, för just Gif Sundsvall. ”Giffarna” är i behov av en målvakt, och tidigare har Helsingborg visat intresse för Mitov Nilsson. Målvaktens framtid hänger på om IFK Norrköping kan hitta en ersättare.