Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Selmani om måltorkan: ”Mitt spel sitter inte”

Astrit Selmani efter matchen mellan AIK och Hammarby
Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN

Tre poäng på tre matcher är Hammarbys facit hittills i allsvenskan.

Och fjolårets poängkung Astrit Selmani är fortfarande mållös.

– Jag måste jobba vidare och hitta mina löpningar och ytor, säger han efter förlusten mot AIK.

Astrit Selmani öste in mål för Varberg i fjol. Men sedan flytten till Hammarby har det gått trögare. På totalt åtta tävlingsmatcher har det bara blivit ett mål så här långt, i cupen mot AFC Eskilstuna. 

Efter derbyförlusten mot AIK säger han att han inte är orolig.

– Det funkar. I dag är jag med inne i boxen, jag har några inspel till lagkamraterna. Men det blir ganska låst när man spelar centralt och har många duktiga spelare framför sig, då måste man ändra sitt spelsätt. Men det kommer. 

Selmani: ”Mitt spel sitter inte”

Kommer första baljan mot Häcken? 

– Vi får se, vi måste framför allt komma upp i prestation och ta tre poäng. Vi jobbar vidare, jag måste jobba vidare och hitta mina löpningar och ytor. 

Känner du dig stressad över att behöva komma i gång? 

– Nej. Jag tror att de flesta ser att jag sätter dem på träningarna, men det är lite skillnad på träning och match. Jag måste framför allt ta mig till lägen, men mitt spel sitter inte. Tyvärr, men det kommer.

Vad säger du om att ni bara har tagit tre poäng på de tre första matcherna?

– Vi har haft tre tuffa matcher, man ska inte glömma det. Malmö borta, Mjällby hemma och AIK borta. Men vi måste fortsätta jobba vidare, vi har tuffa matcher framöver. Vi måste bara fortsätta tro på det vi gör, tro på Billborns filosofi. 

ANNONS: Se alla matcher från allsvenskan och superettan på discoveryplus.se.