Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Se försäsongsmatcher inför allsvenskan med Premium

Foto: JOHAN AXELSSON / BILDBYRÅN

Nu börjar försäsongen inför årets allsvenska! Och nu står det också klart att du kan se flera matcher live med Expressen Premium.

Vi sänder Östersunds försäsongsmatcher under deras läger i Spanien med start 24/1 mot Rostov och 27/1 mot Lokomotiv Moskva.
Dessutom kommer det tillkomma matcher senare i veckan!


Se matcherna via länkarna ovan!

Uppladdningen för allsvenskan 2021 har pågått länge och nu inleds också äntligen försäsongen inför årets spännande fotbollsår.

Östersunds förra säsong var turbulent och slutade med ett förnyat kontrakt då laget hamnade på 13:e plats i tabellen.

I juli fick huvudtränaren Ian Burchnall lämna sitt uppdrag och in kom Amir Azrafshan som till slut kunde se till att hålla laget kvar i allsvenskan – trots tre raka förluster med 0-4 i slutet av serien.

Östersund möter internationellt motstånd

Nu gör laget en omstart inför 2021 och ska försöka hitta tillbaka till den form man visade upp under sommaren 2020. 

Östersund har nu rest till Spanien på försäsongläger och kommer spela flera matcher mot internationellt motstånd. 24 januari möter Östersund ryska Rostov och 27 januari ställs de mot Lokomotiv Moskva. Sändningarna startar 16.20 respektive 14.50 och matcherna kommer att sändas för dig med Expressen Premium och på SportExpressen Play.

Dessutom kommer det tillkomma matcher kommande vecka!

Rättigheten är förvärvad genom ett samarbete med rättighetsagenturen Spring Media och den lokala arrangören.