Sandqvist lämnar Malmö för Grekland

Publicerad
Uppdaterad
Jonas Sandqvist mardröm i Malmö FF är över.
FotbollsExpressen.se kan nu avslöja att målvakten inom kort skriver på för Atromitos i grekiska högstaligan.
Jonas Sandqvist sista halvår i Malmö har varit ett helvete, milt sagt.
Efter att målvakten valt att inte förlänga sitt kontrakt med klubben blixtvärvades Johan Dahlin in från Lyn och Sandqvist förpassades till bänken. Och under stora delar av hösten fick inte ens det tidigare förstavalet en plats i truppen utan placerades i den berömda frysboxen.

Klarade läkarundersökningen

Men nu ser 28-åringen äntligen ut att ha hittat en ny klubb. Under måndagen genomgick Sandqvist den obligatoriska läkarundersökningen och inom kort väntas han skriva på ett 2,5-årskontrakt med den grekiska klubben Atromitos.

Slog igenom i Bois

Sandqvist slog igenom i Landskrona Bois men kom till Malmö i november 2005 i samband med att Landskrona degraderades från allsvenskan.
Nu väntar spel i grekiska högstaligan hos mittenlaget Atromitos.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag