Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beskedet till Atalanta: Kräver nu 100 miljoner

Den allsvenska silly season-säsongen är i full gång – och det är fortfarande klubbar som letar med ljus och lykta efter nyförvärv. 

Malmö FF siktar på att ha en ny anfallare klar inom någon vecka och flera klubbar, däribland Kalmar FF, Halmstad BK och Elfsborg, kan även de ta in en anfallare innan fönstret stänger i april. 

I den sjunde delen av Sillyrummet med Daniel ”Disco” Kristoffersson får du följa med in bakom kulisserna på flera av de hetaste samtalsämnena.

✓ Därför var Stefanelli i Norlings frysbox - och så värvades han tillbaka gratis

✓ Kalmar vill låna tillbaka förre stjärnan från MFF

✓ Senaste nytt om Lahne till Häcken 

✓ AIK jobbar hårt på att förlänga med Bilal Hussein 

✓ MFF vill slå allsvenskt rekord

✓ Och mycket, mycket mer


Varje måndag kommer du med Expressen Premium få en exklusiv inblick bakom kulisserna i de allsvenska klubbarna med Daniel Kristoffersson, Sveriges främste silly-journalist. Vem kommer de att värva, varför kommer de värva honom och hur går det till? ”Disco” har svaren.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Erbjudande till dig: Läs Expressen Premium gratis till midsommar

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis t.o.m 25 juni 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 79 kr/mån. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller endast fram till midnatt 16/5.

Gäller endast nya prenumeranter.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM – GRATIS TILL 25 JUNI” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.