Premium:

Beskedet till Atalanta: Kräver nu 100 miljoner

Den allsvenska silly season-säsongen är i full gång – och det är fortfarande klubbar som letar med ljus och lykta efter nyförvärv. 

Malmö FF siktar på att ha en ny anfallare klar inom någon vecka och flera klubbar, däribland Kalmar FF, Halmstad BK och Elfsborg, kan även de ta in en anfallare innan fönstret stänger i april. 

I den sjunde delen av Sillyrummet med Daniel ”Disco” Kristoffersson får du följa med in bakom kulisserna på flera av de hetaste samtalsämnena.

✓ Därför var Stefanelli i Norlings frysbox - och så värvades han tillbaka gratis

✓ Kalmar vill låna tillbaka förre stjärnan från MFF

✓ Senaste nytt om Lahne till Häcken 

✓ AIK jobbar hårt på att förlänga med Bilal Hussein 

✓ MFF vill slå allsvenskt rekord

✓ Och mycket, mycket mer


Varje måndag kommer du med Expressen Premium få en exklusiv inblick bakom kulisserna i de allsvenska klubbarna med Daniel Kristoffersson, Sveriges främste silly-journalist. Vem kommer de att värva, varför kommer de värva honom och hur går det till? ”Disco” har svaren.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.