Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ryter till: ”Hatar sånt – man måste markera”

Faltsetas och Astrit Selmani i en het ordväxling.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN
Häckenmittfältaren skäller på Mohanad Jeahze.
Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN

Det var irriterat flera gånger mellan Hammarby och Häcken.

Efter matchen sågade Faltsetas Mohanad Jeahze.

– Jag hatar sånt, man måste markera, säger Häcken-spelaren.

Ångestmötet mellan Hammarby och Häcken slutade 1-1 efter att Alexander Jeremejeff och Abbe Khalili gjort varsitt mål. Men matchen präglades av heta känslor och irritation. I den första halvleken ville Hammarbys vänsterback Moahand Jeahze ha straff efter en situation i straffområdet men domaren Kaspar Sjöberg valde att fria.

Faltsetas om irritationen på planen 

Häckens mittfältare Alexander Faltsetas stod nära situationen och reagerade omgående genom att skälla ut Jeahze som låg på planen. Astrit Selmani var snabbt framme för att försvara sin lagkamrat och situationen slutade med både Hammarby-anfallaren och Faltsetas stod panna mot pannan innan domaren valda att varna spelarna. Efter matchen var Häcken-mittfältaren irriterade på Jeahze.

– Det är ingen kontakt och han kastar sig, jag hatar sånt, säger Alexander Faltsetas.

Vad sa du till honom?

– Ställ dig upp, vad håller du på med? Typ så. Sedan blir det hetsigt, Astrit kommer i full fart och man blir hetsig. Vi är uppe i varv. Det var två hingstar som går emot varandra. Det var kanske onödigt att gå panna mot panna men man måste markera. Jag gillar inte sånt, han lägger sig i varje duell, det blir tråkigt.

Jeahze sa att han inte kan ta dig seriöst.

– Om han säger det så är det lite att ta i kanske. Ja, vad ska jag säga? Om han säger det så.. De som ser matchen ser ju, min åsikt är att han överdriver något.

Jeahze: ”Inga större synpunkter”

Jeahze var inte lika irriterade efteråt.

– Häcken tar tid på sig men leder matchen. Vi blir frustrerade av det för vi vill få i gång spelet så det blev mycket frustration. Jag har inga större synpunkter på domaren. Det är tråkigt att domaren börjar dra upp gula kort efter 30 sekunder på mittplanen, det förstör matchen tycker jag, säger Hammarby-backen.

Astrit Selmani förklarar varför han tog Jeahze i försvar.

– Han skällde på min spelare. Skäll inte på min spelare för då skäller jag tillbaka, säger anfallaren om situationen och tillägger:

– Vi blir frustrerade båda två. Faltsetas går in och jag går in. Han sa: ”Varför går du in?” och jag sa samma sak tillbaka. Det är inget mer med det.