Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Robert Lundström klar för Sundsvall

Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN

Här är Gif Sundsvalls nästa nyförvärv. 

Enligt SportExpressens uppgifter är ”Giffarna” och Robert Lundström överens om ett treårskontrakt - och spelarens väntas presenteras officiellt i början av nästa vecka. 

Gif Sundsvall värvade hem Linus Hallenius i förra veckan. Detta efter att anfallaren brutit sitt kontrakt med IFK Norrköping och skrev på ett tvåårskontrakt med sin tidigare klubb. Nu har Sundsvall även gjort klart med ytterligare en hemvändare. Enligt SportExpressens uppgifter är nämligen försvararen Robert Lundström och ”Giffarna” överens om ett kontrakt på tre år. 

Klar för Sundsvall 

Lundström väntas presenteras som Sundsvalls nästa nyförvärv redan i början av nästa vecka. Lundström är från Medelpad och har Kubikenborgs IF som moderklubb och han representerade Gif Sundsvall mellan åren 2009 och 2015, då han gjorde 152 matcher för klubben innan han köptes loss av norska Vålerenga. 2018 köptes han loss av AIK och blev en av guldhjältarna samma år. 

Presenteras i dagarna

Men en korsbandsskada gjorde att det bara blev 23 matcher och ett mål i AIK och klubben meddelade i dagarna att han skulle lämna klubben efter att hans kontrakt gått ut. Nu vänder högerbacken alltså hem till Sundsvall och väntas alltså göra sin första träning med sin nygamla klubb redan i dagarna.