Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ring är nära att göra klart med en ny klubb

Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Jonathan Ring, 30, är nära att göra klart med en ny klubb.

Enligt uppgifter till SportExpressen har Ring rest till Sydkorea för att göra klart med Jeju United FC. Om inget oförutsett sker kan affären bli offentliggjord inom kort.

Jonathan Ring återvände till Kalmar FF inför fjolårssäsongen och stod för en mycket stark säsong. Den offensiva mittfältaren lyckades göra åtta mål och nio assist på 28 matcher.

I går stod det dock klart att Ring lämnar Kalmar FF då hans kontrakt löpt ut.

– Jag är oerhört glad att jag fått vara delaktig i den fotbollsresan som Kalmar FF har gjort 2021. Från att ha krigat i botten tidigare år till att charma hela Sverige med en underbar fotboll, sa Ring i ett uttalande på klubbens officiella hemsida.

Nära ny klubb

Nu är 30-åringen nära att göra klart med en ny klubb.

Enligt uppgifter till SportExpressen har Jonathan Ring rest till Sydkorea för att slutföra övergången till Jeju United FC. Affären är nära att gå i mål, erfar SportExpressen. Jeju United FC spelar i den sydkoreanska högstaligan och om inget oförutsett sker inom den närmsta tiden förväntas svensken skriva på inom kort.

Affären har dragit ut på tiden något i väntan på att Ring ska få ett sydkoreanskt visum men målet har hela tiden varit att slutföra övergången. Ring har tidigare i sin karriär spelat för Örebro SK, IFK Värnamo, Djurgården samt turkiska klubben Gençlerbirliği.

Danske förbundskaptenen om stora traumat