Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter AIK-nobben – här är Rashidis nya klubb

Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

Här är Heradi Rashidis nya klubb. 

Enligt SportExpressens uppgifter är han klar för FK Ararat-Armenia.  

Övergången väntas bli officiell inom kort. 

Det var sommaren 2018 som AIK värvade Heradi Rashidi från Dalkurd. Han vann SM-guld med ”Gnaget” samma säsong och var ordinarie under sin första tid i klubben. Men under slutet av sin tid i hos det svartgula blev det bara åtta matcher från start för 26-åringen och i november ifjol stod det klart att han inte skulle få nytt kontrakt.

Blir officiellt under dagen 

Sedan dess har det varit oklart var han skulle hamna, men han var tidigt på det klara med att han ville utomlands. Enligt SportExpressens uppgifter blir det nu också en flytt utomlands. Rashidi har nämligen skrivit på för FK Ararat-Armenia från Jerevan i Armenien. Övergången väntas bli officiell inom kort.  AIK mötte Ararat-Armenia i kvalet till Champions League sommaren 2019 och vann dubbelmötet med sammanlagt 4-3. Rashidi blir lagkamrat med bland annat Youan Gouffran, som tidigare spelat i Newcastle och Bordeaux. Laget tränas av 46-årige spanjoren David Campana.