Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Rasar mot boråsarna: ”Gör mig förbannad”

Foto: JÖRGEN JARNBERGER / BILDBYRÅN

Elfsborg är i allra högsta grad med i guldstriden – men när Boråslaget spelade mot Sirius under helgen gapade läktarna tomma. 

Det får SVT-experten att rasa mot boråsarna. 

– Det gör mig riktigt förbannad, säger Daniel Nannskog i SVT:s Fotbollsstudion. 

Det börjar dra ihop sig i allsvenskan. Guldstriden är hetare än någonsin med inte mindre än fyra lag som slåss om titeln. Malmö, AIK, Djurgården och Elfsborg har alla chansen att vinna guldet. 

Under söndagen tog Elfsborg emot Sirius på Borås arena och det blev tre enkla poäng för hemmalaget. Elfsborg har nu 45 poäng, två färre än AIK och Djurgården. Dessutom har de tre raka segrar och tre raka hållna nollor – för första gången sedan 2014. 

Nannskog: ”Jag blir förbannad”

Men trots den stekheta formen så är SVT-experten Daniel Nannskog inte helt nöjd – han är snarare förbannad, men inte på laget. 

– Jag är inte alls nöjd. Jag blev provocerad och förbannad när jag såg matchen. De har chansen att knipa ett guld och så tittar man på arenan och det är helt tomt. Det är runt 4 000 personer där, vilket är en fjärdedel av kapaciteten. Var är Boråsfolket? Kom och stötta laget och fyll arenan, säger Daniel Nannskog i SVT:s Fotbollsstudion och fortsätter:

– Laget spelar bra fotboll. Jag blir förbannad. För Guds skull, ge spelarna det stöd de förtjänar och liv upp allsvenskan. Ta er samman, ta er till arenan. 

Nattsvart för Örebro – föll i rivalmötet