Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bekräftar jättebud: ”Är sjuka pengar"

Saman Ghoddos. Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
ÖFK-tränaren Ian Burchnall. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Saman Ghoddos avgjorde mot Hammarby med sitt snygga 2-1-mål. Det spekuleras i att det kan varit Ghoddos sista match i ÖFK-tröjan. 

– Klart det spekuleras kring en så bra spelare, säger Östersundstränaren Ian Burchnall. 

Saman Ghoddos spelade från start borta mot Hammarby trots att han spelat VM med Iran. Ghoddos såg inledningsvis lite trög ut men växlade upp ordentligt till den andra halvleken. 

I den 61:a minuten hittade Hosam Aiesh in med ett inspel som Ghoddos mötte på bästa sätt. 2-1: ett mål som blev avgörande när Östersund tog sin fjärde raka seger i allsvenskan

Var det Ghoddos sista match i ÖFK-tröjan? Många spekulerar i det, men nye tränaren Ian Burchnall räknar med att ha kvar stjärnan. 

– Ja, jag hoppas på det. När man har en spelare av den kvaliteten är det alltid snack men jag räknar med att han spelar mot Malmö om ingen säger något annat, säger Burchnall. 

”Ville byta”

Ghoddos såg stundtals trött ut men lyckades också hitta krafter när det väl gällde för Östersund. 

– Han var trött mot slutet. Han tittade på mig och ville gå av, men sen var det som om han hittade helt ny energi. Men han var helt slut efter 90 minuter. 

I vintras nekade ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg bud på Ghoddos som var omkring 50 miljoner kronor från spanska Celta Vigo. 

Ghoddos själv bekräftade att det har kommit bud på honom. 

– Det har kommit bud från Kina och det är sjuka pengar. Men jag är inte i den delen av min karriär där jag vill tänka på pengar. Pengar är viktigt men det är inte det viktigaste, säger Ghoddos. 

”Man ringer inte Daniel Kindberg i onödan”

Utöver bud från Kina, pratar Ghoddos om att det kommit flera bud på honom. Men än så länge verkar det inte högintressant för anfallaren. 

– Det har kommit några bud men än så länge har det inte känts så intressant. Man ringer inte Daniel Kindberg i onödan utan det måste vara när det på riktigt är nåt intressant. 

Han har eventuellt ett positivt besked till Östersunds supportrar. 

– Jag tror jag spelar nästa match. 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!