Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Räknar bort Bajen- kuggen mot Blåvitt

Foto: THERESE BACK / THERESE BACK/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Foto: STEFAN JERREVÅNG/TT / TT NYHETSBYRÅN

David Fällman missar sannolikt mötet med IFK Göteborg. 

Samtidigt går Alexander Kacaniklic en kamp mot klockan för att bli frisk.

– Vi tar det dag för dag, säger Kacaniklic.

– Fällman skulle jag tro inte spelar, säger Stefan Billborn.

Det var i matchen mot IFK Norrköping som Hammarbys mittfältare Alexander Kacaniklic byttes ut med en känning i baksida lår.

Under landslagsuppehållet har mittfältaren ägnat sig åt rehabilitering för att bli spelklar till helgens möte med IFK Göteborg på Tele 2 arena.

Kacaniklic: ”Beror på hur det känns”

När Hammarby tränade på tisdagen fanns Kacaniklic med under delar av träningen med spelartruppen, men under slutet av träningen körde han individuellt.

– Jag körde individuellt med Janne Mian. Jag försöker komma i form till helgen, säger Kacaniklic efter träningen på Hammarby IP.

Hur känns låret?

– Det är en vanlig baksida. Det brukar ta en vecka eller tio dagar, jag har jobbat på ganska bra, både själv och med läkarteamet.

Foto: Anel Avdic.

Hur kommer du träna i veckan?

– Jag är hoppfull att kunna träna med laget på torsdag eller fredag. Vi ska stegra det lite, jag körde försiktigt i dag så att vi gör det rätt.

Vad tror du om chansen till spel mot Blåvitt?

– Det beror helt på hur det känns i veckan. Det är för tidigt att säga något än om jag kan spela eller inte. Vi tar det dag för dag.

Om du spelar, finns det en stor risk att du slår upp något?

– Allt beror på hur det känns i veckan. Känns baksidan bra är jag redo för spel, om det känns tveksamt så är det ingen idé att riskera något.

Fällman lär missa Blåvitt

I övrigt dras Darijan Bojanic med småskavanker och David Fällman har fortfarande ljumskproblem. Stefan Billborn räknar inte med att ha försvararen tillgänglig till helgens match mot Blåvitt.

– Fällman dras fortfarande med sin ljumske, han fick bakslag på det. Kacaniklic är vi försiktiga med, vi försöker stegra träningen i veckan. Darijan (Bojanic) har strul med hopparknä, det är sådant som kan komma under säsongen. (Rickard) Magyar är tillbaka och Junior är ändå i gång, sedan får vi se hur mycket vi kan använda honom.

Kommer någon spelare stå över mot IFK Göteborg?

– Fällman skulle jag tro inte spelar. Jag skulle bli förvånad om han spelar. Jag kan inte tänka mig att han gör det. Vi har hopp om de andra.