Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Publiken kastar dryck på allsvenske stjärnan

Ken Sema får dryck kastad på sigFoto: C MORE
Foto: C MORE

ÖSTERSUND/STOCKHOLM. Ken Sema blev utsatt för en attack i när Djurgården slog Östersund med 1-0.  

Mot slutet av den första halvleken kastade någon in en vätska som träffade den svenska landslagsmannen i huvudet. 

– Vi har noterat det och vi har det på film, säger Joakim Jansson, säkerhetsansvarig i ÖFK. 

Ken Sema attackerade ner för sin vänsterkant likt han hade gjort många gånger tidigare under matchen. Men han kom inte förbi sin försvarare ut bollen rann ut till inspark och Sema föll precis intill läktaren. 

Då var det någon som kastade in ett glas med en vätska i som träffade Sema i huvudet. När Sema reste sig var det ytterligare någon som kastade vätska mot den svenska landslagsyttern. 

Djurgården i ledning efter första halvlek

Sema var till synes oberörd av händelsen. Han reste sig upp och joggade lugnt bort från läktaren. 

– Vi har noterat det och vi har det på film. Jag kan inte gå in på hur vi kommer agera utan det kommer komma senare, säger Joakim Jansson, säkerhetsansvarig ÖFK

Saman Ghoddos var kritisk mot agerandet.  

– Jag trodde det var snö, men Ken berättade att det var öl. Det blir så när det är barn på läktarna, man får hoppas att de växer upp, säger han. 

I halvtid var ställningen 1-0 till Djurgården efter att Marcus Danielson gett gästerna ledningen tidigt i matchen. Det blev matchens enda mål.