Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stor omsättning av spelare i Djurgården

Hammarbys Williot Swedberg har fått lite av ett genombrott i allsvenskan i år.

Nyligen skrev han på ett nytt långtidskontrakt med Hammarby - men uppgifter till SportExpressen talar om att han kan bli såld redan i vinter.

PSV Eindhoven och Ajax har haft scouter på plats på Tele2 Arena och klubbarna leder jakten på mittfältstalangen. Dessutom berättar SportExpressen om: 

✓ Vilka spelare som lämnar Djurgården 

✓ Spelarna som hänger löst i Hammarby 

✓ Andreas Alm ville värva förre Hammarby-stjärnan

✓ Plus en del annat!


Varje vecka kommer du med Expressen Premium få en exklusiv inblick bakom kulisserna i de allsvenska klubbarna med Daniel Kristoffersson, Sveriges främste silly-journalist. Vem kommer de att värva, varför kommer de värva honom och hur går det till? ”Disco” har svaren.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Välkommen till Premium!

För bara 79 kr/mån får du tillgång till alla artiklar. Expressen Premium är en digital prenumeration. Du har ingen bindningstid.

NYHET! Vi livesänder alla matcher i franska Ligue 1. Se Messi och de andra storstjärnorna.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.