Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Peking vill förlänga med Krogh Gerson

Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: LENNART MÅNSSON / BILDBYRÅN
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Lars Krogh Gerson har ett utgående kontrakt med IFK Norrköping. 

Enligt SportExpressens uppgifter vill ”Peking” nu förlänga med 30-åringen - och förhandlingar om ett nytt kontrakt har inletts. 

Det var den 11 januari 2015 som Lars Krogh Gerson skrev på för IFK Norrköping och sedan dess har det blivit 172 matcher, 18 mål och 12 framspelningar för 30-åringen hos ”Peking.” Hans kontrakt med klubben har gått ut och det har länge sett ut som mittfältaren ska lämna IFK Norrköping. 

Kan bli kvar i Norrköping 

Men nu ser det ut som om Lars Krogh Gerson blir kvar i klubben. Enligt SportExpressens uppgifter förhandlar nu parterna om ett nytt kontrakt och det finns mycket som talar för att spelaren skriver på ett nytt kontrakt med IFK Norrköping. Klubben har nyligen gjort klart med en ny huvudtränare då Rikard Norling tagit över klubben och förre Örebromålvakten Oscar Jansson har värvats in som ny förstemålvakt till ”Peking.” 

Norrköping värvar från Örebro SK 

Jansson, som tidigare varit förstemålvakt i Örebro SK, har skrivit på för Norrköping, och kommer att presenteras inom de närmsta dagarna. 30-åringen utsågs under 2020 till allsvenskans bäste målvakt och har även meriter från A-landslaget då han varit med under Januariturnén med Blågult.