Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Peking i samtal med ÖFK:s nyckelspelare

Foto: JOHAN AXELSSON / BILDBYRÅN
Foto: JOHAN BERNSTRÖM / BILDBYRÅN

Här är anfallaren som kan bli IFK Norrköpings nästa värvning. 

Enligt SportExpressens uppgifter har klubben tagit en första kontakt med Östersund om att värva anfallaren Dino Islamovic. 

IFK Norrköping är borta från guldstriden och är sex poäng efter Hammarby i kampen om en topp tre-placering i årets allsvenska. Men redan nu har laget inlett förberedelserna inför nästa säsong där Kalle Holmbergs och Gudmundur Thórarinssons kontrakt går ut. 

Kalle Holmberg lär lämna Norrköping 

De båda lär, om inget oförutsett inträffar, lämna ”Peking” som bosmanspelare efter säsongen. Därför är nu klubben på jakt efter offensiva förstärkningar. Enligt SportExpressens uppgifter har nu klubben tagit en första kontakt med Östersunds FK gällande att värva anfallaren Dino Islamovic. Islamovic har stått för sex mål och tre framspelningar den här säsongen och har varit en nyckelspelare i Östersunds lagbygge under säsongen. Samtal mellan parterna pågår men ännu är inget beslut taget om det blir affär eller inte. 

Potter har skänkt pengar 

Östersund haft stora ekonomiska problem den här säsongen och hotas av konkurs. Just nu gör klubben allt för att få in pengar för att inte hamna hos kronofogden där bland annat Graham Potter har skänkt ett sexsiffrigt belopp i ett försök att rädda klubben. Dessutom vänas en dom i rättegången mot klubbens förre ordförande Daniel Kindberg komma den 5 november. 

 

LÄS MER: Reportage, långintervjuer och granskningar – besök samlingssidan!