Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pa Dibba på väg bort – från Bajen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Hammarby överväger nu att sälja Dibba
Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / MEDIABILD / IBL/IBL IBL BILDBYRÅ

Hammarbys succéanfallare Pa Dibba kan säljas redan i sommar. 

Enligt SportExpressens uppgifter har Hammarby fått ett bud från en klubb i Kina - och överväger att sälja sin succéanfallare på grund av att de ekonomiska villkoren är så pass bra. 

De kommande veckorna lär avgöra om Dibba blir kvar i Bajen eller inte. 

Pa Dibba har varit en av Hammarbys bästa spelare under den allsvenska vårsäsongen. Huvudtränaren Stefan Billborn har visat stort förtroende för Pa Dibba som fått spela tio matcher i allsvenskan där han totalt levererat sju mål och två assist.

– Får man konkurrens så vaknar man till mer. Känner man sig hotad på sin position så blir det mer fokus, det ska man egentligen ha även utan konkurrens, alla vill spela, men konkurrensen har höjt och hjälpt mig på vägen, sa Dibba till SportExpressen i en stor intervju som gjordes i mars.

Pa Dibba kan lämna Hammarby

Nu kan anfallaren dock vara på väg bort från klubben. 

Enligt SportExpressens uppgifter kan Pa Dibba bli såld i sommar då en kinesisk klubb kommit in med ett bud till Hammarby och vill värva anfallaren.

SportExpressen erfar dessutom att Pa Dibba fått ett mycket fördelaktigt ekonomiskt avtal från klubben vilket gör att han överväger att acceptera budet. Dessutom är övergångssumman så pass hög att Hammarby överväger att släppa sin anfallare redan i sommarfönstret. 

Inget är klart eller påskrivet i nuläget men klubbarna har redan varit i kontakt med varandra ett antal gånger och även varit i kontrakt med Dibbas agent. 


LÄS MER: Sveriges grupp och VM-schema

LÄS MER: Sverige i VM – trupp, betyg och matcher

LÄS MER: VM 2018: Resultat och tabeller

MISSA INGA VM-NYHETER: Få största VM-nyheterna direkt i Messenger! 

LÄS MER: Fotbolls-VM – spelschema och tv-tider