Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Övergången sprack i sista stund: ”Tråkigt”

Foto: ROBERT HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: JOHAN BERNSTRÖM / BILDBYRÅN

Örebrostjärnan Nahir Besara, 27, var mycket nära en flytt till Qatar och Al-Khor.

Men affären sprack i sista stund, och nu blir Besara kvar i Örebro säsongen ut.

– Vi har jobbat för att lösa den här affären men det blir ingenting, säger Örebros sportchef Magnus Sköldmark till Nerikes Allehanda.

Tidigare i veckan reste Besara till Qatar för att bekanta sig med klubben, samtidigt som Al-Khor och ÖSK förhandlade om en övergång.

Enligt NA skulle en eventuell affär vara värd upp mot 3,5 miljoner kronor för Örebro SK. 

Men med bara timmar kvar av övergångsfönstret rapporterar NA att övergången spruckit. Besara blir i stället kvar i Örebro resten av säsongen.

– Vi har jobbat för att lösa den här affären men det blir ingenting. Det är tråkigt för Nahir Besara och det är på ett sätt tråkigt för ÖSK också, säger klubbens sportchef Magnus Sköldmark till NA. 

– Vi försöker alltid att maximera en affär för oss som part och målet har varit att få till en affär. Vi kommer att utvärdera om vi kunde ha gjort något annorlunda. Men jag tror inte att vi kommer att få en fullständig bild av vad som har hänt, om det är pengar det handlar om eller om de har valt en annan spelare, fortsätter Sköldmark.

Besara återvänder nu till Sverige och är aktuell för spel när Örebro tar emot Sundsvall i den allsvenska omstarten på lördag. 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!