Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Östersund värvar spansk anfallare

Se ”Allsvenska Juryn” med senaste snackisarna.
Brian Martin.Foto: CD Tenerife

Här är Östersunds senaste nyförvärv. 

Enligt uppgifter till SportExpressen har ÖFK gjort klart med den 24-årige anfallaren Brian Martin från CD Tenerife i Spanien. 

Östersund har brottats med en usel ekonomi under en längre tid men kunde i april månad ändå presenteras ett nyförvärv. Det handlade då om Bakr Abdellaoui som närmast kom från spel i den spanska tredjeligan där han representerade Real Balompédica Linense. 

– Han är en ung spelare med stor potential att utvecklas i ÖFK. På grund av nuvarande situation med Coronaviruset vet vi att när Allsvenskan drar i gång kommer det att bli väldigt många matcher under en kort tid, därför behöver vi ha en bred trupp, sa tränaren Ian Burchnall till Östersunds officiella hemsida då.

Presenteras inom kort 

Nu står det klart att ÖFK återigen värvar från Spanien. 

Enligt SportExpressens uppgifter har klubben gjort klart med den 24-årige anfallaren Brian Martin, 24, från CD Tenerife.  

Affärens sista detaljer gjordes klart under fredagskvällen och anfallaren väntas att presenteras inom den närmsta tiden. 

Martin är 180 centimeter lång och är en central anfallare. Han har även tillhört UD Melilla och Tenerifes U19-lag. Han har i första hand spelat med CD Tenerifes b-lag i den spanska fjärde divisionen. Han väntas bli spelklar redan de närmaste dagarna. 

 

LÄS MER: Allt du behöver veta inför allsvenskan 2020

LÄS MER: Betyg på alla lag i allsvenskan