Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Örebro värvar en ny målvakt

Örebros tränare Axel Kjäll får en ny målvakt att förfoga över inför kommande säsong. Foto: PELLE BÖRJESSON / IDROTTSFOTO / BILDBYRÅN

Örebro förstärker inför den allsvenska säsongen.

22-åriga målvakten Mathias Karlsson är klar för klubben för de närmsta två säsongerna.

– Vi har letat efter en utvecklingsbar målvakt som startat regelbundet i sin klubb samt har erfarenhet från seniorfotboll, säger ÖSK:s sportchef Magnus Sköldmark till klubbens hemsida. 

ÖSK har gjort klart med en ny målvakt inför den allsvenska säsongen.

22-åriga Mathias Karlsson, senast i division 1-klubben Carlstad United, flyttar de tio milen till Örebro där han har skrivit ett tvåårskontrakt.

"Stämmer in på alla punkter"

– Vi har letat efter en utvecklingsbar målvakt som startat regelbundet i sin klubb samt har erfarenhet från seniorfotboll. Mathias stämmer in på alla de punkterna och det ska bli spännande att följa honom de kommande åren. Även om det är ett stort kliv från division ett till allsvenskan är vi trygga med att Mathias kommer att axla den övergången på ett bra sätt, säger sportchefen Magnus Sköldmark till föreningens hemsida.

Örebro har nu målvakterna Mathias Karlsson och Oscar Jansson under kontrakt.

– Med Mathias Karlsson och Oscar Jansson har vi en stark besättning målvakter, säger sportchef Magnus Sköldmark.

Sedan tidigare har Örebro plockat in ytterbackarna Albin Granlund och Daniel Björnquist samt mittfältaren Simon Amin inför säsongen 2018.

https://twitter.com/oskfotboll/status/950066747515789314