Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Orden efter resan: ”Upp till klubbarna”

Milos Milojevic fastnade på bild på flygplatsen i Norge.
Foto: Nidaros
Milos Milojevic.
Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN

Milos Milojevic har landat i Stockholm efter en kort visit i Trondheim.

Men ingenting är fortfarande klart med Rosenborg.

– Det är upp till klubbarna nu, säger Milojevic till SportExpressen.

Det var i måndags som Hammarbys tränare Milos Milojevic reste till Rosenborgs hemstad Trondheim. Norska Nettavisen rapporterade först att Milojevic var nära att ta över den norska storklubben och även SportExpressen nåddes av samma uppgifter på måndagen.

Under måndagskvällen i Trondheim satt Milojevic i möten med Rosenborgs klubbledning för att på tisdagen resa hem till Stockholm igen. Men ingenting är klart och enligt uppgifter till SportExpressen förhandlar Hammarby och Rosenborg fortfarande.

”Upp till klubbarna”

Hammarby har ett pris som Rosenborg behöver möta för att nå en deal och någon överenskommelse mellan klubbarna finns inte i dagsläget. Rosenborgs ordförande Ivar Koteng har för Adressevisen kommenterat tränarjakten. Enligt Koteng har parterna haft ”ett positivt möte”. Samtidigt vill den norska klubbens ordförande inte säga för mycket.

– Ingenting är klart. Vi kan inte säga så mycket utöver det. Det finns inget konkret att berätta, säger Koteng till tidningen

När SportExpressen på onsdagen får tag på Milos Milojevic säger han följande:

– Jag har egentligen inga kommentarer. Det är upp till klubbarna nu. Jag respekterar samtidigt mitt kontrakt med Hammarby, säger han kort till SportExpressen.

SportExpressen har sökt Hammarbys sportchef Jesper Jansson.