Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ofori missar matchen mot IFK Göteborg

Foto: Johanna Lundberg
Foto: Sara Strandlund

Ebenezer Ofori missar matchen mot IFK Göteborg.

Enligt uppgifter till SoirtExpressen vill AIK inte ta några risker med mittfältaren - och i går kväll stod det klart att han inte finns med från start.

Anton Saletros ersätter Ofori.

- Jag känner mig redo och ser fram emot matchen, säger han.

Redan i förra veckan stod det klart att AIK skulle få klara sig utan avstängde veteranen Nils-Eric Johansson. Dessutom var Ebenezer Oforis medverkan osäker på grund av en skada.

SportExpressen rapporterade redan i mitten av veckan att mittfältaren troligtvis skulle missa matchen. Nu står det klart att han inte spelar från start.

Ofori har inte hunnit bli helt frisk från sin fotskada och Anton Saletros ersätter i startelvan. När SportExpressen mötte upp Ofori efter den sista träningen var han heller inte direkt hoppfull på att spela.

- Vi får se hur det blir, var hans enda kommentar.

Nu siktar han i stället på att komma till spel mot Örebro i den sista omgången.

Anton Saletros, 19, ersätter i kvällens startelva. Där väntas han få möta Sebastian Eriksson på IFK Göteborgs mittfält.

"Lär mig mycket"

– Jag är redo att spela om jag får chansen. Jag tycker att det har gått bra för mig hittills under säsongen även om man alltid vill spela alla matcher. Jag tycker att jag har utvecklats mycket och det inspirerar mig att spela med spelare som Stefan Ishizaki och Dickson Etuhu, de lär mig mycket, säger Saletros.

Vad är det som de båda lär dig?


–  Allt, det är bara att titta på Ishizaki. Hur han spelar. Han är kanske inte världens mest fysiska spelare, men anpassar sitt spel på ett väldigt bra sätt och hittar också passningar där ingen annan hittar dem. Dickson är också väldigt viktig med sin rutin.